0850 840 1141

2019 Hosting Fiyatları

2019 Hosting Fiyatları

Hosting’ler firma ya da şahsınıza ait internet sitenizin internet ortamında barındırılmasına yarar. Yani bir internet sitesi kurulumunda öncelikle almanız gereken şey bir hosting paketi olmalıdır. Ancak bu paketleri alırken dikkat etmeniz gereken iki önemli şey bulunur. Birincisi sitenizin hızlı olması sizin için gerçekten önemliyse paketin SSD tipi olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü müşteriler sitenize girdiğinde bir menüden başka bir menüye geçmek için dakikalarca beklemek istemezler. Hızlı olmayan sitelerde birçok müşteri mevcut siteyi es geçip bir başka siteye yönelir. Bu da kazanma miktarınızı oldukça düşürür. İkinci dikkat etmeniz gereken de fiyatlar olmalıdır. Daha uygun fiyata alabilecekken aynı hizmeti niye daha fazla para vererek alasınız ki? Firmamızdan alacağınız tüm hizmetlerde 2019 yılında da en uygun fiyatları sunmaya devam ediyoruz.

Ekonomik SSD3 Paket

Barındırma hizmeti alabileceğin üç farklı paketimiz bulunuyor. Bu paketlerimizin hepsinin de ortak özelliği hızlı olmalarıdır. Satın aldığınız bu üç farklı paketin hepsi de SSD özelliği taşıyor. Yani hangi paketi alırsanız alın hızlı bir siteye sahip olacağınızın garantisini her zaman veriyoruz. Ekonomik paketimizde 500 MB büyüklüğünde bir disk alanına sahip olacaksınız. Aylık 10 GB büyüklüğünde bir trafiğiniz, limitsiz sayıda mail adresiniz ve bir adet site barındırma hakkınız bu pakette bulunuyor. Ayrıca bu paketimizde diğer iki pakette olduğu gibi ücretsiz şekilde SSL sertifikası da hesabınıza ekleniyor.

Eko SSD2 Paket

Bu paketimizde alacağınız hizmette 250 MB büyüklüğünde bir disk alanı bulunuyor. Ayrıca bu pakette 5GB trafiğe, 10 tane mail adresine ve ücretsiz sertifikaya sahip olacaksınız.

Eko SSD1 Paket

SSD1 paketimizde 100MB’lık bir disk alanı ve 2GB trafik bulunuyor. Paketi satın aldığınızda ayrıca ücretsiz sertifikanız da hesabınıza anında tanımlanır. Tüm bu paketlerde kurulumlar anında yapılmaktadır.